GreenWeek-pakket!

GreenWeek pakketten vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni:

Funky ananas pakket!

Het recept suggestie vind je hier!

GreenWeekpakket

Prijs: € 7,50 (op=op)

We hebben zoals altijd weer een mooie week selectie gemaakt van super verse groenten!

Je kan hier heerlijke groentespiezen mee maken!

Ontdek het GreenWeek-pakket: Vers, Seizoensgebonden, en Gemakkelijk

Bij Green Exclusief introduceren we met trots het GreenWeek-pakket – jouw wekelijkse bron van verse, seizoensgebonden groenten, zorgvuldig geselecteerd en kant-en-klaar geleverd in een handig pakket.

Waarom kiezen voor het GreenWeek-pakket?

Seizoensgebonden Selectie: Elke week stelt ons team een nieuwe selectie van de beste seizoensgroenten samen. Zo geniet je altijd van de meest verse en smaakvolle producten die het seizoen te bieden heeft.

Gemak: Geen tijd om naar de markt te gaan? Geen probleem. Het GreenWeek-pakket wordt kant-en-klaar geleverd, zodat je direct aan de slag kunt in de keuken. Ideaal voor drukke weken waarin je toch gezond en gevarieerd wilt eten.

Inspiratie: Inspirerende recepten en kooktips plaatsen we op onze website en op Instagram. Ontdek nieuwe manieren om je groenten te bereiden en verras jezelf en je gezin met heerlijke maaltijden.

Hoe werkt het?

Kom langs: bij Green Exclusief op de Bredeweg 126 te Zevenhuizen. Elke vrijdag en zaterdag kun je jouw pakket ophalen bij Green Exclusief. Wil je verzekerd zijn van een pakket? Stuur ons dan een berichtje via info@beefexclusief.nl of een DM op Instagram en we zetten het pakket voor je apart!

Genieten: Ontdek de veelzijdigheid van groenten met onze recepten en tips, en geniet van gezonde en smaakvolle maaltijden.

Breng een bezoek aan Green Exclusief en ervaar de voordelen van het GreenWeek-pakket. Gezond, gemakkelijk en altijd verrassend – het is de perfecte manier om je week groen te beginnen